Tidligere Møder

Storvildtjæger, annoncører og tv- og teaterchefer

Det er bare nogle af de talere og inspiratorer der har deltaget i Øresundsbro Business Meeting siden starten for næsten ti år siden. Det første store møde blev afholdt på Luftkastellet i november 2010. Siden da har mange spændende iværksættere, erhvervsdrivende og foredragsholdere været på scenen og inviteret deltagerne til uforglemmelige oplevelser. – Der er så mange vidunderlige minder fra de i alt ni store halvdagsarrangementer og 32 morgenmøder, som vi har gennemført indtil videre, siger Marie Romare, Marketing Manager Business. Når hun bliver spurgt om en særlig underholdende og spændende taler, da nævner hun blandt andet Claus Lindorff, administrerende direktør og grundlægger af Ron Dorff og BETC Luxe, et fransk luksusreklamebureau med klienter som Armani og Louis Vuitton.

– Claus var en utrolig ostracist, der fortalte om hvordan han havde turde og lykkedes i et helt nyt marked.

Marie synes også, at Natasha Illum Bergh, storvildtjæger, forfatter og den første licenserede professionelle kvindelig jæger i Østafrika var meget spændende.

– Natasha tog alle med på sin spændende rejse med sin historie.

En anden person, som Marie nævner er Johan Bülow, grundlægger af Lakrids by Johan Bülow, som med indlevelse fortalte, hvordan lakridsproduktionen startede hjemme i mormors køkken med visionen om at ville lære verden at elske lakrids.

 “Johan Bülow ville lære verden at elske lakrids”

– Et andet meget spændende møde var da Emma Kronqvist, TV-chef for dansk radio og Michael Bojesen, chef for Malmö Opera fortalte om, hvordan de ser på at være dansk i en svensk organisation og omvendt. Det gav en meget god indsigt, siger Marie.

Anna Katarina Skogh, marketingchef hos Hövding, fortalte på en smitsom og vidunderlig måde om succesen med cykel-airbaggen Hövding, hvilket også har også givet Marie en stærk hukommelse.

I de første tre år sørgede komikerne Måns Nilsson og Rasmus Botoft for underholdningen. De var begge komikere og konferencier.

– De var sjove og komplementerede hinanden med dansk-svensk humor på en vidunderlig måde.

– Sidst, men ikke mindst, vil jeg give ros til vores super talentfulde moderator Trine Grønlund, der har ledet vores møder i de sidste syv år, afslutter Marie.

Maj10

2019

Hvad tog du med dig hjem?

Dagen startede med en god morgenmad og mingle med andre mennesker. Jenny Andersson fra Øresundsinstituttet startede programmet med at tage pulsen på regionen. Andrea...

Læs mere

Oktober10

2018

Synergier som opskrift på succes

Øresundsregionen bød på en strålende smuk oktoberdag hvor 250 danske og svenske erhvervsdrivende var samlet på Quality Hotel View, Hyllie til endnu et spændende ...

Læs mere