Gå ikke glip af næste møde

Marts25

2021

Øresundsbron Business Meeting

Sted: Online

Øresundsbron Business Meeting 2021

Øresundsbron Business Meeting er endelig tilbage – med et program fyldt med inspiration til regionens forretningsmuligheder!

Netværk, forretninger og virksomheder bidrager til alt det der binder os sammen. Det, der forbinder Danmark og Sverige er alle minderne, oplevelserne og relationerne – inden for fritidsliv, arbejdsliv og erhvervsliv. Naturligvis fokuserede vores første møde i år på forretningen på begge sider af sundet.

Årets første Øresundsbron Business Meeting blev afholdt digitalt.

Talere:
Linus Eriksson, Administrerende direktør, Øresundsbron
Johan Wessman, Direktør, Øresundsinstituttet
Anders Nilsson, Administrerende direktør, ESS Group
Morten Ebdrup, Co-founder, TrueGum

KLIK HER for at komme til livestream

Anders Nilsson

Anders Nilsson

Direktør

ESS Group

ESS Group startades för 12 år sedan med Ystad Saltsjöbad. Koncernen har nu 9 forskellige hoteller, primärt i Sverige men også Fýri i Hemsedal samt Marienlyst i Helsingör siden efteråret 2019.

Morten Ebdrup

Morten Ebdrup

Co-Founder

TrueGum

Københavnske TrueGum har udviklet et plastikfrit og organisk tyggegummi, som lige nu bliver solgt i 1.500 butikker i Danmark. Morten fortæller om rejsen, der startede hjemme i køkkenet og frem til i dag hvor produktet bliver solgt i tusindvis af butikker rundt omkring i Europa.

Trine Grönlund

Trine Grönlund

Moderator

Øresundsbron Business Meeting

Ved hvert møde siden 2012, har Trine med varme og engagement taget godt imod talere og publikum. Vi er glade for at hun endnu en gang modererer samtalen på scenen og bidrager til programmet for Øresundsbron Business Meeeting.