Talere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen tilbage til Øresundsbro Business Meeting.

Som altid, tager vores moderator Trine Grönlund sig godt af både publikum og talere, så alle føler sig trygge. Læs mere om årets talere her.

Steffen W. Frølund, CMO – GreenMobility

GreenMobility er en dansk virksomhed, der driver free-float carsharing i en række europæiske byer med en flåde af flere hundrede elektriske bybiler. I sommeren 2020 indtog virksomheden det svenske marked med start i Malmö og Göteborg.

Med tusindvis af daglige ture skaber GreenMobility behageligere byer, reduceret trængsel og en reel klimaforbedring. GreenMobility befinder sig i et marked drevet af en række afgørende mega-trends – urbanisering, bæredygtighed og deleøkonomi.

Steffen W. Frølund, tiltrådte i stillingen som CMO i januar 2020. Steffen har en solid baggrund med online marketing. Han har stiftet flere forbrugerrettede selskaber og været udnævnt Berlingske Talent100.

Hør Steffen fortælle om GreenMobility og virksomhedens indtog på det svenske marked.

Læs mere om GreenMobility her: www.greenmobility.com

Peter Juul Regnersgaard, Founder – TrueGum

Københavnske TrueGum har udviklet et plastikfrit og organisk tyggegummi, som lige nu bliver solgt i 1.500 butikker i Danmark. Peter fortæller om rejsen, der startede hjemme i køkkenet og frem til i dag hvor produktet bliver solgt i tusindvis af butikker rundt omkring i Europa. TrueGum fik deres første store markedsgennembrud i Sverige. Nu bliver tyggegummiet solgt i samtlige 250 svenske Espresso House cafeer.
Men det stopper ikke der. Det veganske tyggegummi er på vej ud i Europa til bl.a. Holland, Belgien og Tyskland. Virksomheden har fordoblet produktionen efter en stor aftale med en tysk detailkæde med 3.500 butikker globalt. Sidste år blev antallet af salgssteder øget fra 250 til 5.000. Antallet af ansatte er desuden vokset fra 5 til 25.

Vi er så stolte over de her internationale aftaler, siger markedschef og medstifter Peter Juul Regnersgaard.

Læs mere om TrueGum her: www.truegum.com

Rikke Hamilton, Sales Director – Mercedes-Benz

Mercedes-Benz har en fælles dansk-svensk organisation, hvor flere funktioner deler ansvaret for de to markeder. Der er i alt ca. 250 medarbejdere.

Rikke Hamilton er salgsdirektør hos Mercedes-Benz og er ansvarlig for salg af personbiler til de danske og svenske forhandlere. Til dagligt leder hun afdelinger på begge sider af Øresund.

Hør Rikke fortælle om, hvordan man bedst samarbejder og bygger en stærk afdeling på tværs af Øresund.

Læs mere om Mercedes-Benz her: www.mercedes-benz.dk