Talere

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen tilbage til Øresundsbro Business Meeting.

Som altid, tager vores moderator Trine Grönlund sig godt af både publikum og talere, så alle føler sig trygge. Læs mere om årets talere her.

Sasa Vejzovic – Regionchef for Cabonline Sverige & Thomas RB Petersen – CEO for Cabonline Danmark

Nordens førende taxaselskab Cabonline gik fra nul til trehundrede danske taxaer over en nat, da de opkøbte det danske taxaselskab Taxi 4×27. Vi har inviteret Sasa Vejzovic til at dele sine erfaringer omkring at komme ind på det danske marked som svensk virksomhed. Sasa kommer også til at fortælle om Cabonlines spændende bæredygtighedsinitiativer, som blandt andet omfatter, at alle deres taxaer i Malmø skal være fossilfri i 2025. Med på scenen kommer også Thomas RB Petersen, CEO for Cabonline Danmark, for at fortælle om sine oplevelser med opkøbet og det videre samarbejde mellem Danmark og Sverige.

Bibi Blomqvist – Co-founder & COO hos Cogo

At skabe bæredygtige byer er en af de vigtigste udfordinger, vi skal løse i vores livstid, mener den stiftende trio bag Cogo. På grund af deres store passion for innovation og teknologi, udviklede de Cogo – en app som samler elløbehjul, udlejningscykler og delebilstjenester på ét sted. Målet er at det skal være nemmere, hurtigere og billigere at vælge delemulighederne frem for privatbilen. Udover København, som hører til hovedmarkedet, har Cogo hurtigt fået stor fremgang i mange svenske byer. Hør en af stifterne, Bibi Blomqvist, fortælle om den spændende udviklingsrejse som Cogo er på netop nu.

Øresundsindex – Øresundsbron & Øresundsinstituttet

Øresundsregionens potentiale er enormt – med omkring 4. mio. indbyggere er regionen Nordeuropas største arbejdsmarkedsregion. Men hvor meget af potentialet er uudnyttet på begge sider af sundet? Hvordan ser udviklingen ud? Takket være det nylancerede Øresundsindex kan vi nu præsentere et samlet, klart og uafhængigt billede af udviklingen og integrationen i Øresundsregionen.