Gå ikke glip af næste møde

Øresundsbron Business Meeting 2021

Forårets møde var helt digitalt, men nu har vi glæden at invitere til en hybridversion af Øresundsbron Business Meeting. Fredag den 1. oktober mødes vi både fysisk og digitalt. Vi ser frem til en inspirerende time fyldt med spændende samtaler med vores gæster. Som altid vil vi tale om forretningsmuligheder og synergier mellem det svenske og det danske marked. Til efterårets møde vil vi også have et stærkt fokus på bæredygtighed, deleøkonomi og mangfoldighed.

Steffen W. Frølund

Steffen W. Frølund

Chief Marketing Officer

GreenMobility

Green Mobility er en dansk virksomhed der ejer en “free-float” delebilsflåde i en række europæiske byer. Hør CMO Steffen W. Frølund fortælle om Green Mobilitys forretningsidé og virksomhedens indtog på det svenske marked.

Heidi Boye

Heidi Boye

Country Manager

Too Good To Go

Hør Heidi Boye fortælle om hvordan virksomheden er blevet til verdens største bevægelse mod madspild ved at hjælpe kunder redde overskudsmad. Too Good To Go reddet over 80 millioner måltider og etableret sig på 17 forskellige markeder, blandt andet Sverige.

Lars og Anna

Lars og Anna

Projektledere

WorldPride og EuroGames 2021

Hvordan organiserer man egentlig et arrangement for tusindvis af mennesker, på tværs af en national grænse, som deles af en 16 kilometer lang bro? Hør Lars Henriksen og Anna Tenfält fortælle om hvordan de i fællesskab arrangerede WorldPride og EuroGames 2021.

Thea Wiborg

Thea Wiborg

Senioranalytiker

Øresundsinstituttet

Med fingeren på pulsen, starter Thea Wiborg fra Øresundsinstituttet dagen ud med en topliste over den seneste udvikling i Øresundsregionen.

Oktober

01

Øresundsbron Business Meeting

Sted: Quality Hotel View

Tid: 09:00 - 10:00

Program

08:30

Morgenmad

09:00

Trine Grönlund og Linus Eriksson, Administrerende Direktør, byder velkommen

09:05

Thea Wiborg, Senioranalytiker – Øresundsinstituttet

09:10

Steffen W. Frølund, CMO – Green Mobility

09:25

Lars Henriksen og Anna Tenfält, projektledere – WorldPride og EuroGames 2021

09:40

Heidi Boye, Country Manager – Too Good To Go

09:55

Afslutning

Tilmelding

Velkommen til Øresundsbron Business Meeting. Du kan tilmelde dig via formularen. Vi inviterer på inspiration, mingel og morgenmadDet er gratis at deltage, men husk der kun findes et begrænset antal pladser hvis du vil deltage fysisk. Tilmeld dig allerede i dag!