Gå ikke glip af næste møde

Årets store Øresundsbron Business Meeting

Øresundsbron fejrer sit 20-års jubilæum hele året. Men dette har ikke været den vigtigste begivenhed i år. 2020 vil være et år, vi aldrig vil glemme, det er det år hvor verden blev ramt af en pandemi, som ingen så i den moderne tidsalder. Grænsen mellem Danmark og Sverige har været delvis lukket i et par måneder. Men det vi har opbygget mellem vores to lande i årtier; samarbejdet, mulighederne, virksomhederne, kan og må ikke stoppes af en virus.

Sammen med mange andre har vi altid ønsket, troet og håbet på bedre tider. Set frem til en tid “efter coronaen”, når hjulene begynder at snurre igen, når folk igen kan mødes naturligt – uden en stor afstand. Begyndt netværke, start virksomhedsånden, inspireres og langsomt men sikkert få omgivelserne til at blive som før. Eller i det mindste næsten som før.

 

Det er os en stor glæde at byde dig velkommen tilbage til Øresundsbro Business Meeting.

 

Som altid, tager vores moderator Trine Grönlund sig godt af både publikum og talere, så alle føler sig trygge. Du – og vi – kan se frem til nogle hyggelige timer, der afsluttes med en lækker buffet og bobler. Efteråret er snart her. Nu kører vi!

 

// Øresundsbro Business Meeting teamet

Rikke Hamilton

Rikke Hamilton

Sales Director

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz har en fælles dansk-svensk organisation, hvor flere funktioner deler ansvaret for de to markeder. Der er i alt ca. 250 medarbejdere.

Hør salgsdirektør Rikke Hamilton fortælle om, hvordan man bedst samarbejder og bygger en stærk afdeling på tværs af Øresund.

Peter Juul Regnersgaard

Peter Juul Regnersgaard

Founder

TrueGum

Københavnske TrueGum har udviklet et plastikfrit og organisk tyggegummi, som lige nu bliver solgt i 1.500 butikker i Danmark. Peter fortæller om rejsen, der startede hjemme i køkkenet og frem til i dag hvor produktet bliver solgt i tusindvis af butikker rundt omkring i Europa.

Steffen W. Frølund

Steffen W. Frølund

Chief Marketing Officer

GreenMobility

GreenMobility er en dansk virksomhed, der driver free-float carsharing i en række europæiske byer med en flåde af flere hundrede elektriske bybiler.

Hør CMO Steffen Læs mere

Dorte Bo Bojesen

Dorte Bo Bojesen

Administrerende direktør

Form/Design Center

Dorte Bo Bojesen er administrerende direktør i nonprofitorganisationen Form/Design Center og er en af mange danske kulturchefer i Malmø. Form/Design Center er lokaliseret i centrale Malmø og huser udstillinger, kontorer, butik og café.

Dorte  ser sit netværk i Danmark som et aktiv i ...

Oktober

20

Årets store Øresundsbron Business Meeting - Halvdagsarrangement

Sted: Quality Hotel View, Malmö

Tid: 13:00 - 17:00

Program

Kommer snart!

Tilmeld

Velkommen til Øresundsbron Business Meeting. Du kan tilmelde dig via formularen. Vi inviterer på inspiration og mingel. Husk der kun findes et begrænset antal pladser, så tilmeld dig allerede i dag!